Kategorie filmów:
Podniebna Walka online
Niczego nieświadomi pasażerowie wsiadają do samolotu który okaże się śmiertelną pułapką dla wszystkich pasażerów. W wielkiej maszynie stewardessa odnajduje nagranie w którym tajemniczy głos oznajmia iż na pokładzie jest bomba. Do eksplozji nie dojdzie jeśli piloci będą grać według zasad terrorysty.
Gorzkie zniwa / Bitter Harvest online
Osadzony w okresie międzywojennym i oparty na prawdziwych wydarzeniach film przedstawia historię Hołodomoru, czyli wielkiego głodu na Ukrainie, wywołanego przez politykę gospodarczą ZSRR pod wodzą Józefa Stalina. Film jest również opowieścią o miłości, honorze, buncie i sile przetrwania w czasie klęski, która w latach 30. XX w. kosztowała życie miliony mieszkańców Ukrainy. Bohaterem jest młody artysta, walczący żeby przeżyć, uniknąć więzienia i uratować przed głodem swoją ukochaną.
Stratton online
Agent brytyjskich sił specjalnych dostaje zadanie wytropienia globalnej organizacji celem zapobieżenia atakowi terrorystycznemu.
Siostry online
Film przedstawia historią powrotu do normalności Kasi Czajkowskiej która po dwuletniej odsiadce za kratkami wychodzi na wolność. Dziewczyna przed odbyciem kary związa była z narkotykami, przemytem i przynależnością do grupy przestępczej. Kaśka zatrzymuje się u swojej siostry, Marty, która wiedzie ustabilizowane życie, pracując w korporacji. Dziewczyny zawierają umowę między sobą, Kaśka przyrzeka, że nigdy nie popełni ponownie dawnych błędów i nie wróci do więzienia, a Marta ma jej w tym pomóc. Droga do normalnego życia okazuje się bardzo kręta.
Odkrycie / The Discovery online
Akcja romantycznej produkcji science fiction rozgrywa się w świecie, gdzie życie po śmierci zostało naukowo potwierdzone. Sprawia to, że ludzie zaczynają masowo popełniać samobójstwa. Robert Redford wcieli się w mężczyznę, który dokonuje wiekopomnego odkrycia. Poza nim na planie stawili się Jason Segel (jako syn odkrywcy) i Rooney Mara (jako dziewczyna, w której ów syn się zakochuje).
Kung-Fu Yoga online
Chiński archeolog razem z asystentką i piękną hinduską profesorką próbują odnaleźć zaginiony skarb.
The Marine 5 Battleground online
Odpowiadając na zgłoszenie, ratownik medyczny nie spodziewa się, że będzie musiał uciekać przed gangiem bezwzględnych motocyklistów.
Księżniczka Łabędzi i niezwykła Gwiazdka online
Do królestwa przybywają tajemniczy goście. Księżniczka Alise, Lucas i przyjaciele wyruszają na tajną misję, by przekonać się, czy można im ufać.
Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki / The Most Hated Woman in America online
Bohaterką filmu "Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki" jest Madalyn Murray O’Hair, zdeklarowana ateistka. Przyglądamy się jej tragicznej historii, począwszy od słynnych batalii sądowych, aż do momentu, gdy zostaje porwana i ostatecznie zamordowana. Film powstaje dla Netflixa i oparty jest na prawdziwej historii.
The Space Between Us online
Młody chłopak, wychowywany przez naukowców w marsjańskiej bazie, powraca na Ziemię, by odnaleźć swojego ojca.
Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki online
Historia Madalyn Murray O’Hair, zdeklarowanej ateistki, począwszy od słynnych batalii sądowych po zuchwałe porwanie.
Na Fali 2 / Surf's Up 2: WaveMania - CDA - Zalukaj online
Cody Maverick to pierwszoplanowa postać tej wspaniałej animacji. Główny bohater ma jedno marzenie, marzeniem tym jest aby dołączyć do ekipy najlepszych surferów na świecie. Grupa ma nazwę The Hang 5 i ma na swoim koncie mnóstwo osiągnięć. Cody wraz z nowymi przyjaciółmi zmierza na wyprawę której celem jest znalezienie najniebezpieczniejszych i najwyższych fal na całym świecie. Jesteś ciekawy jak zakończy się ta wspaniała przygoda? Przekonaj się oglądając tą produkcję...
Logan Wolverine - CDA - Zalukaj - Online online
Wiekowy już główny bohater Logan Wolverine zaczyna dostrzegać, że jego moce tracą na sile. Niestety z wiekiem staje się coraz słabszy. Aby podtrzymać legendę zostaje mentorem malej dziewczynki która jest podobnie uzdolniona. Przekazuje jej dobre rady i wskazówki aby godnie reprezentowała swoją osobę i doskonale pożytkowała swoje uzdolnienia.
Deidra i Laney okradaja pociagi online
Kiedy ich matka ląduje w więzieniu i wciąż przybywa niezapłaconych rachunków, dwie ambitne nastolatki, Deidra i Laney, planują okraść kilka pociągów, aby wyjść na prostą.
Przyciaganie online
Po awarii statek obcych ląduje w rosyjskim mieście, wielu, którzy to przeżyli zaczyna zastanawiać się nad własnym istnieniem, są też tacy, którzy domagają aby obcy opuścili Ziemię.
Fallen Stars online
Nieoczekiwana przyjaźń melancholijnego barmana, który wciąż nie wie do czego zmierza w życiu, oraz bystrej, lecz nieporadnej towarzysko dwudziestolatki, wywraca ich życie do góry nogami.
Death Race 2050 online
Rok 2050. Ameryka jest pod kontrolą wielkiej korporacji, na której czele stoi Przewodniczący. Brutalne rozrywki, które wykroczyły poza świat wirtualny, wyprały ludziom mózgi. Wydarzeniem roku jest wielki Wyścig Śmierci, w którym zawodnicy zgarniają punkty za potrącanie pieszych. Faworytem tłumów jest Frankenstein – pół człowiek, pół maszyna – ale jego dziedzictwu zagraża szpiegujący go drugi pilot.
Cross Wars online
Callan który włada potężnym amuletem, wspólnie z niemalże armią odważnych ochotników uzbrojonych po zęby w karabiny i pistolety oraz grupą ślicznych kobiet, walczy z okrutnymi Meksykanami i złymi Brytolami. Potencjalnego widza zachęcić do oglądania filmu "Cross Wars" może fakt że w głównej roli wystąpi Danny Trejo.
American Violence online
Znakomity thriller z Denise Richards w roli pani psycholog która musi dokonać bardzo ważnej decyzji która zadecyduje o życiu człowieka. Do niej należy ostatnie słowo - czy należy wymierzyć karę śmierci oskarżonemu o zabójstwo zbrodniarzowi. W tym celu pani doktor przeprowadzi ze skazańcem długą rozmowę, w której dowie się, że jego upadek moralny wcale nie był taki jednoznaczny i być może nie zasługuje on na pozbawienie życia.
Otrzęsiny / Burning Sands - CDA - Zalukaj online
Coroczne Otrzęsiny to jak zapewne każdemu wiadomo są niezapomnianą, szaloną i szampańską imprezą organizowaną przez bractwo uczelniane. Niezwykle uzdolniony student Zurich po raz pierwszy uczestniczy w tej imprezie która z niewinnej zabawy przeistacza się w dramatyczny koszmar. Cała prawda wychodzi na jaw, jednak nie takiej prawdy oczekiwal obiecujący student Zurich.
1234567>>>>|