Kategorie filmów:
Księżniczka Łabędzi i niezwykła Gwiazdka online
Do królestwa przybywają tajemniczy goście. Księżniczka Alise, Lucas i przyjaciele wyruszają na tajną misję, by przekonać się, czy można im ufać.
Mythica Żelazna korona / Mythica The Iron Crown online
Dzielna młoda czarodziejka Marek (Melanie Stone) wykrada ostatnią część księgi Darkspore i wyrusza w niebezpieczną podróż. Chce ją oddać pod opiekę bogom, obawia się bowiem, by potężna księga nie wpadła w ręce Szorloka. Po złożeniu wszystkich jej części Darkspore zyskałby ogromną moc, dzięki której okrutny mag zalałby świat legionami zombie. Rozpoczyna się śmiertelny wyścig z demonami i zastępem bezwzględnych najemników.
Mythica Żelazna korona online
Czarodziejka Marek wykrada ostatnią część księgi Darkspore. Chce ją oddać pod opiekę bogom. Nie może ona wpaść w ręce maga Szorloka, który zyskałby ogromną moc i zalałby świat legionami zombi.
Junction 48 online
Kareem mieszka w arabskim getcie biedy i przemocy w izraelskim mieście Lod. Marzy o karierze muzycznej. Po jednym z koncertów w popularnym klubie w Tel Awiwie jego hip-hopowa grupa zostaje zauważona.
Szajka / The Crew online
Yanis Zeri (Sami Bouajila) to utalentowany paryski złodziej, któremu dzięki sprytowi i inteligencji udaje się wychodzić z każdej sytuacji bez szwanku. Mężczyzna zawsze pracuje z tą samą, zaufaną ekipą, do której należą jego brat Amine (Redouane Behache) oraz przyjaciele Franck (David Saracino) i Nasser (Youssef Hajdi). Do jednej z akcji potrzebuje jednak specjalisty od materiałów wybuchowych. Postanawia więc zaprosić do współpracy Erica (Guillaume Gouix). Początkowo wszystko przebiega zgodnie z planem - ekipie udaje się rozbić bank. Brat Yanisa okazuje się jednak zbyt...
Co nas łączy online
Alice (Ursina Lardi) i Frank (Dominique Jann), szczęśliwe małżeństwo z osiemnastoletnim stażem, właśnie przeprowadzili się z dziećmi do nowego domu. Pozornie wszystko zdaje się być w porządku, ale kobieta czuje, że jej mąż wciąż jest czymś zatroskany. Im bardziej jednak otwiera się on przed swoją partnerką, tym mniej ona chce wiedzieć. W końcu okazuje się, że Frank coraz bardziej zaczyna interesować się mężczyznami. Zrozpaczona Alice nie wie, co robić.
Szajka online
Co nas łaczy online
Alice i Frank to szczęśliwe małżeństwo z osiemnastoletnim stażem. Właśnie przeprowadzają się z dziećmi do nowego domu. Nieoczekiwanie Frank coraz bardziej zaczyna interesować się mężczyznami.
Dlaczego On? online
"Dlaczego on?" to historia konserwatywnego Neda który uważa, że Laird, nie pasuje do jego córki i nie powinien się z nią wiązać. Wypowiada niedoszłemu zięciowi wojnę, a sytuacja szybko wymyka się spod kontroli, bo w świecie wielkich pieniędzy Ned czuje się jak ryba wyjęta z wody.
Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki / The Most Hated Woman in America online
Bohaterką filmu "Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki" jest Madalyn Murray O’Hair, zdeklarowana ateistka. Przyglądamy się jej tragicznej historii, począwszy od słynnych batalii sądowych, aż do momentu, gdy zostaje porwana i ostatecznie zamordowana. Film powstaje dla Netflixa i oparty jest na prawdziwej historii.
Najbardziej znienawidzona kobieta Ameryki online
Historia Madalyn Murray O’Hair, zdeklarowanej ateistki, począwszy od słynnych batalii sądowych po zuchwałe porwanie.
Morris z Ameryki online
Trzynastoletni Morris (Markees Christmas) pragnie zostać najsłynniejszym raperem na świecie. Kiedy ojciec chłopca (Craig Robinson) dostaje pracę w Heidelbergu, obaj przeprowadzają się do Niemiec. Dla Morrisa to duża zmiana, zwłaszcza że jest w swojej nowej szkole jedynym Afroamerykaninem. Na szczęście wkrótce w jego życiu pojawia się piętnastoletnia Katrin (Lina Keller).
Wszystkie nieprzespane noce online
"Wszystkie nieprzespane noce” to błyskotliwy portret współczesnych polskich dwudziestolatków, mający szansę stać się manifestem niespokojnego pokolenia urodzonych po 1989 roku. Na dwa lata warszawskie ulice, kluby, kawiarnie i mieszkania stały się naturalnym planem zdjęciowym, w których powstała najbardziej intymna i prawdziwa opowieść o młodych ludziach od czasu "Niewinnych czarodziejów" Andrzeja Wajdy.
In a Valley of Violence online
Nowy western w którym fabuła skupi się na Paulu, pełnym tajemnic wędrowcu, który razem ze swoim pasem dotrze do prawie pustego miasteczka. Miejsce to jest bezwzględnie opanowane przez szeryfa i jego nieobliczalnego syna. Syn stanowczego szeryfa i Paul natychmiast nadepną sobie na odcisk, napięcie będzie rosnąć z chwili na chwilę i przyczyni się do użycia przemocy.
Mam zdolnych przyjaciół online
Alex i Jeff to najlepsi przyjaciele, którzy znają się od liceum. Obecnie pracują razem w korporacji na podrzędnych stanowiskach. Mężczyźni wiodą spokojne, rodzinne życie. Nie mają zbyt wielu marzeń ani planów. Pewnego dnia w życiu Aleksa pojawia się jego kolega z dzieciństwa. Przystojny i błyskotliwy Thibault jest odnoszącym sukcesy trenerem personalnym. Przypomina Aleksowi, że w młodości był pełen ambicji i oczekiwał od życia czegoś więcej.
Maigret zastawia sidła - Maigret Sets A Trap - CDA - Zalukaj online
Intrygujący i niezwykle ciekawy film kryminalny w którym główną rolę zagra znany wszystkim doskonale (Jaś Fasola czyli Rowan Atkinson). W filmie wciela się w bardzo utalentowanego Inspektora Jules Maigret który prowadzi sprawę tajemniczych morderstw na przedmieściach pięknego Paryża. Jules Maigret tropi seryjnego mordercę który zabija głównie kobiety i tym samym kolorze włosów.
Mythica: W poszukiwaniu bohaterów - Mythica A Quest for Heroes - CDA - Zalukaj online
Fantazyjno przygodowy film wyprodukowany w USA opowiada losach pięknej kobiety o nietypowym imieniu Marek (W tej roli cudowna Melanie Stone) która ze wszystkich sił pragnie zostać czarodziejką, obecnie jest służącą ale jej marzenie to poznanie tajników magii. Kobieta niespodziewanie ucieka od swojego największego mistrza i mentora aby pomóc swej przyjaciółce Teeli której ojciec został pojmany przez złego ogra.
Nie ufaj nikomu - Corrupt - CDA - Zalukaj online
Piękna Kate MacIntyre obwinia się o śmierć mężczyzny, który zmarł na skutek jej zachowania. Kobieta powinna jednak zapomnieć o wyrzutach ponieważ po zgonie jedynego świadka sędzia rejonowy Frank Murphy prosi Kate o pomoc w sprawie pewnego szalonego mężczyzny. Głowna bohaterka wraz ze swoim przyjacielem z pracy muszą być sprytniejsi, aby doprowadzić gangstera przed sąd. Śliczna Kate bardzo szybko dostrzega, iż w trakcie tego trudnego śledztwa nie może nikomu ufać, nawet najbliższym...
Tajemnicze mumie z Chin online
Film dokumentalny o mumiach i innych stworzeniach które wywodzą się z Chin i innych zakątków bliskiego wschodu.
Siła umysłu / Mind Blown - CDA - Zalukaj online
Niezwykle tajny projekt który okazuje się klapą z wieloma wadami staje się przyczyną śmierci wielu niewinnych ludzi. Rządowa misja której wady przynoszą nieodwracalne skutki będziemy mogli zobaczyć w tym filmie. Tajny projekt miał znacznie wpłynąć na bezpieczeństwo społeczeństwa jednak stało się zupełnie odwrotnie.
1234567>>>>|