Kategorie filmów:
Ciało Anny Fritz online
wiat obiega wiadomość o nagłej śmierci młodej gwiazdy filmowej, Anny Fritz. Gdy jej zwłoki trafiają do kostnicy, pracownik prosektorium i jego dwaj koledzy postanawiają przyjrzeć im się nieco dokładniej. Bliskość nagiego ciała pięknej aktorki sprawi jednak, że posuną się znacznie dalej, niż zamierzali. Za przekroczenie tej granicy przyjdzie im jednak zapłacić wysoką cenę.
Miss Sloane online
Miss Sloane ukaże historię Elizabeth Sloane (Jessica Chastain), bezwzględnej i bardzo skutecznej lobbystki, która w czasie debaty o posiadaniu broni opracowuje strategię dla obu stron. Pragnienie, by wygrać za wszelką cenę, okazuje się jednak bardzo niebezpieczne.
Ciało Anny Fritz online
Do kostnicy włamuje się trzech młodych mężczyzn, w celu uprawiania seksu ze zmarłą aktorką.
Tiempo muerto online
Pogrążony w żałobie po śmierci żony mężczyzna robi wszystko, by znów ją zobaczyć. Jednak ich ponowne spotkanie ma bardzo wysoką cenę.
The Devils Candy online
Po przeprowadzce do nowego domu w Teksasie walczący o uznanie malarz zostaje opętany przez szatańskie moce.
Shivaay online
Ośmioletnia córka przewodnika górskiego zostaje uprowadzonych przez rosyjskich oprychów. Ojciec dziewczynki zrobi wszystko co w jego mocy aby odzyskać swoje oczko w głowie. Mężczyzna wykaże się umiejętnościami godnymi Rambo, których wcześniej nam nie zdradzał, są też liczne strzelaniny i pościgi samochodowe, profesjonalnie zresztą zrealizowane.
Brimstone online
Młoda kobieta ucieka przed demonicznym kaznodzieją.
Dlaczego On? online
Dlaczego on?" to historia konserwatywnego Neda który uważa, że Laird, nie pasuje do jego córki i nie powinien się z nią wiązać. Wypowiada niedoszłemu zięciowi wojnę, a sytuacja szybko wymyka się spod kontroli, bo w świecie wielkich pieniędzy Ned czuje się jak ryba wyjęta z wody.
Zapiski o Ślepocie / Notes On Blindness online
Historia przedstawiona w "Zapiski o Ślepocie / Notes On Blindness" dzieje się w lecie 1983 roku, kilka dni przed narodzinami pierwszego syna, wybitny wykładowca i pisarz John Hull stracił wzrok. Od tej pory zaczyna nagrywać dziennik który posłużył jako fundament tego filmu. Co ważne, całość pozostaje niezwykle szczera i nie ma w niej miejsca na fikcję. O ile aktorzy odgrywają jedynie wariacje na tematy płynące z puszczanych w tle taśm, to jednak cały czas pozostają w zgodzie z ich sednem, bezbłędnie oddając zarówno naturę, jak i specyficzny charakter tych...
Ali and Nino online
Ali to Azer i muzułmanin, a Nino, Gruzina i chrześcijanka. Dzieli ich bardzo dużo, a łączy tylko miłość. Na przeszkodzie do ich wspólnego szczęścia stanie przeciwko nim wojna, religia, obyczaje i rodzina. Film "Ali and Nino" To niezapomniana historia miłości, przywodząca na myśl Romeo i Julię czy Przeminęło z wiatrem, rozgrywa się w malowniczym, orientalnym Baku na początku XX wieku, ale z powodzeniem mogłaby zdarzyć się i w dzisiejszych czasach.
Time Renegades - Siganitalja online
2 światy o podobnej merytoryce czasoprzestrzennej - teraźniejszy Seul w którym mieszka i pracuje ceniony detektyw policyjny oraz belfer uczący młodzież muzyki. Obaj żyją w 1983r. Jóź po dramatycznych przygodach jakim musieli sprostać, odnajdują w sobie wspólną nić i wież, która w niewyjaśniony sposób pozwala im spoglądać wzajemnie w swoje życie.
Unncany online
Pewien ceniony dziennikarz zaczyna pisać notatkę prasową o niesamowicie uzdolnionym robotyku który pracuje nad sztuczną inteligencją. Reporter jest bardzo zaintrygowany pracą zdolnego inżyniera. Wkrótce po ukazaniu się artykułu żucie wynalazcy zmienia się o 180 stopni.
Inna wieczność / Another Forever - CDA - Zalukaj online
Załamana życiem i niesamowicie zrozpaczona piękna kobieta traci sens istnienia po śmierci swojego ukochanego mężczyzny. W tej rozpaczy decyduje się wyjechać w sentymentalną podróż w odwiedziny swojej najbliższej przyjaciółki. Jej planem jest odrodzenia się na nowo i znalezienie nowego sensu życia.
Dedemin Fisi online
Niesamowita Turecka komedia której producentem jest ceniony w Turcji reżyser Meltem Bozoflu. Fabuła filmu skupia się na majętnym mężczyźnie który ma na dniach zostać odłączony od medycznej aparatury która podtrzymuje go przy życiu. Kiedy ta informacja obiega najbliższą rodzinę umierającego mężczyzny przy jego łóżku zaczynają się zbierać krewni i zaczynają spiskować pomiędzy sobą w celu przejęcia jego majątku...
Na Fali 2 / Surf's Up 2: WaveMania - CDA - Zalukaj online
Cody Maverick to pierwszoplanowa postać tej wspaniałej animacji. Główny bohater ma jedno marzenie, marzeniem tym jest aby dołączyć do ekipy najlepszych surferów na świecie. Grupa ma nazwę The Hang 5 i ma na swoim koncie mnóstwo osiągnięć. Cody wraz z nowymi przyjaciółmi zmierza na wyprawę której celem jest znalezienie najniebezpieczniejszych i najwyższych fal na całym świecie. Jesteś ciekawy jak zakończy się ta wspaniała przygoda? Przekonaj się oglądając tą produkcję...
In Dubious Battle - CDA - Zalukaj online
Jednym z najważniejszych bohaterów w tej produkcji filmowej jest Jim Nolan (Nat Wolff). Bohater po długich namysłach staje się członkiem organizacji strajkowej pracowników sezonowych w której zostaje przewodniczącym buntu wymykającego się spod kontroli tejże organizacji. W filmie zobaczymy również jak zawsze piękną (Selene Gomez) czyli filmowa Lisa London oraz (James Franco) jako: Mac McLeod.
Logan Wolverine - CDA - Zalukaj - Online online
Wiekowy już główny bohater Logan Wolverine zaczyna dostrzegać, że jego moce tracą na sile. Niestety z wiekiem staje się coraz słabszy. Aby podtrzymać legendę zostaje mentorem malej dziewczynki która jest podobnie uzdolniona. Przekazuje jej dobre rady i wskazówki aby godnie reprezentowała swoją osobę i doskonale pożytkowała swoje uzdolnienia.
Przyciaganie online
Po awarii statek obcych ląduje w rosyjskim mieście, wielu, którzy to przeżyli zaczyna zastanawiać się nad własnym istnieniem, są też tacy, którzy domagają aby obcy opuścili Ziemię.
W pionie online
Stare legendy o bestii z Gévaudan prowokują młodego filmowca do podróży w kierunku pasterskiego departamentu Lozère na południu Francji.
Nadejdzie dzień online
Film o sierocińcu, w którym przemoc i upokorzenia są częścią życia codziennego.
1234567>>>>|