Kategorie filmów:
Annabelle 2: Narodziny zła online
Annabelle 2: Narodziny zła, Kolejny raz koncentruje swoją uwagę przede wszystkim na lalce znanej z pierwszej części. Akcja osadzona jest kilka lat po tragicznej śmierci córki producenta lalek który wspólnie z żoną postanawiają przygarnąć do swojego domu zakonnice i grupkę wychowanej z miejscowego sierocińca. Wkrótce ich goście staną się głównym celem mrocznej lalki, Annabelle.
The Crooked Man online
Małe dziewczynki podczas pidżama party postanawiają zaśpiewać piosenkę przywołującą legendarnego Garbusa. Z rzezi, która następuje cało wychodzi jedynie Olive, która zostaje oskarżona o zamordowanie koleżanek. Gdy po 6 latach opuszcza zakład i wraca do domu, groza powraca wraz z nią.
Gorzkie zniwa / Bitter Harvest online
Osadzony w okresie międzywojennym i oparty na prawdziwych wydarzeniach film przedstawia historię Hołodomoru, czyli wielkiego głodu na Ukrainie, wywołanego przez politykę gospodarczą ZSRR pod wodzą Józefa Stalina. Film jest również opowieścią o miłości, honorze, buncie i sile przetrwania w czasie klęski, która w latach 30. XX w. kosztowała życie miliony mieszkańców Ukrainy. Bohaterem jest młody artysta, walczący żeby przeżyć, uniknąć więzienia i uratować przed głodem swoją ukochaną.
Buddymoon online
Kiedy były aktor dziecięcy zostaje porzucony przez narzeczoną kilka dni przed ślubem, jego nadpobudliwy przyjaciel postanawia zabrać go na szaloną wyprawę mającą zastąpić mu miesiąc miodowy.
Oślizgły Dusiciel / The Greasy Strangler online
Ronnie to zrzędliwy senior o lubieżnym spojrzeniu i nieskrywanej słabości do tłuszczu. Za dnia, odziany w obcisły sweterek, organizuje wraz z flegmatycznym synem wycieczki po zabitej dechami okolicy. W ich trakcie zajmuje się głównie obrażaniem zdezorientowanych uczestników. W nocy zaś zrzuca odzienie i pokryty smalcem grasuje po ulicach, dając upust swoim perwersyjnym żądzom. Rodzinne życie toczy się powoli w oślizgłym rytmie, do czasu gdy na jednej z wycieczek pojawia się Janet, piękna amatorka łysiejących panów z brzuszkiem. Między ojcem a synem rozpoczyna się...
Oślizgły Dusiciel online
Fabuła filmu skupia się na mężczyźnie, który wraz z synem wyrusza szaloną wycieczkę w rytmach disco. Na ich drodze wkrótce stanie piękna Janet. Bohaterzy wciąż czują na plecach złowieszczy oddech maniaka, którzy przemierza ulice, dusząc niewinnych ludzi.
Ciało Anny Fritz online
wiat obiega wiadomość o nagłej śmierci młodej gwiazdy filmowej, Anny Fritz. Gdy jej zwłoki trafiają do kostnicy, pracownik prosektorium i jego dwaj koledzy postanawiają przyjrzeć im się nieco dokładniej. Bliskość nagiego ciała pięknej aktorki sprawi jednak, że posuną się znacznie dalej, niż zamierzali. Za przekroczenie tej granicy przyjdzie im jednak zapłacić wysoką cenę.
Miss Sloane online
Miss Sloane ukaże historię Elizabeth Sloane (Jessica Chastain), bezwzględnej i bardzo skutecznej lobbystki, która w czasie debaty o posiadaniu broni opracowuje strategię dla obu stron. Pragnienie, by wygrać za wszelką cenę, okazuje się jednak bardzo niebezpieczne.
Ciało Anny Fritz online
Do kostnicy włamuje się trzech młodych mężczyzn, w celu uprawiania seksu ze zmarłą aktorką.
Tiempo muerto online
Pogrążony w żałobie po śmierci żony mężczyzna robi wszystko, by znów ją zobaczyć. Jednak ich ponowne spotkanie ma bardzo wysoką cenę.
The Devils Candy online
Po przeprowadzce do nowego domu w Teksasie walczący o uznanie malarz zostaje opętany przez szatańskie moce.
Shivaay online
Ośmioletnia córka przewodnika górskiego zostaje uprowadzonych przez rosyjskich oprychów. Ojciec dziewczynki zrobi wszystko co w jego mocy aby odzyskać swoje oczko w głowie. Mężczyzna wykaże się umiejętnościami godnymi Rambo, których wcześniej nam nie zdradzał, są też liczne strzelaniny i pościgi samochodowe, profesjonalnie zresztą zrealizowane.
Brimstone online
Młoda kobieta ucieka przed demonicznym kaznodzieją.
Dlaczego On? online
Dlaczego on?" to historia konserwatywnego Neda który uważa, że Laird, nie pasuje do jego córki i nie powinien się z nią wiązać. Wypowiada niedoszłemu zięciowi wojnę, a sytuacja szybko wymyka się spod kontroli, bo w świecie wielkich pieniędzy Ned czuje się jak ryba wyjęta z wody.
Zapiski o Ślepocie / Notes On Blindness online
Historia przedstawiona w "Zapiski o Ślepocie / Notes On Blindness" dzieje się w lecie 1983 roku, kilka dni przed narodzinami pierwszego syna, wybitny wykładowca i pisarz John Hull stracił wzrok. Od tej pory zaczyna nagrywać dziennik który posłużył jako fundament tego filmu. Co ważne, całość pozostaje niezwykle szczera i nie ma w niej miejsca na fikcję. O ile aktorzy odgrywają jedynie wariacje na tematy płynące z puszczanych w tle taśm, to jednak cały czas pozostają w zgodzie z ich sednem, bezbłędnie oddając zarówno naturę, jak i specyficzny charakter tych...
Ali and Nino online
Ali to Azer i muzułmanin, a Nino, Gruzina i chrześcijanka. Dzieli ich bardzo dużo, a łączy tylko miłość. Na przeszkodzie do ich wspólnego szczęścia stanie przeciwko nim wojna, religia, obyczaje i rodzina. Film "Ali and Nino" To niezapomniana historia miłości, przywodząca na myśl Romeo i Julię czy Przeminęło z wiatrem, rozgrywa się w malowniczym, orientalnym Baku na początku XX wieku, ale z powodzeniem mogłaby zdarzyć się i w dzisiejszych czasach.
Time Renegades - Siganitalja online
2 światy o podobnej merytoryce czasoprzestrzennej - teraźniejszy Seul w którym mieszka i pracuje ceniony detektyw policyjny oraz belfer uczący młodzież muzyki. Obaj żyją w 1983r. Jóź po dramatycznych przygodach jakim musieli sprostać, odnajdują w sobie wspólną nić i wież, która w niewyjaśniony sposób pozwala im spoglądać wzajemnie w swoje życie.
Unncany online
Pewien ceniony dziennikarz zaczyna pisać notatkę prasową o niesamowicie uzdolnionym robotyku który pracuje nad sztuczną inteligencją. Reporter jest bardzo zaintrygowany pracą zdolnego inżyniera. Wkrótce po ukazaniu się artykułu żucie wynalazcy zmienia się o 180 stopni.
Inna wieczność / Another Forever - CDA - Zalukaj online
Załamana życiem i niesamowicie zrozpaczona piękna kobieta traci sens istnienia po śmierci swojego ukochanego mężczyzny. W tej rozpaczy decyduje się wyjechać w sentymentalną podróż w odwiedziny swojej najbliższej przyjaciółki. Jej planem jest odrodzenia się na nowo i znalezienie nowego sensu życia.
Dedemin Fisi online
Niesamowita Turecka komedia której producentem jest ceniony w Turcji reżyser Meltem Bozoflu. Fabuła filmu skupia się na majętnym mężczyźnie który ma na dniach zostać odłączony od medycznej aparatury która podtrzymuje go przy życiu. Kiedy ta informacja obiega najbliższą rodzinę umierającego mężczyzny przy jego łóżku zaczynają się zbierać krewni i zaczynają spiskować pomiędzy sobą w celu przejęcia jego majątku...
1234567>>>>|